Ticker

6/recent/ticker-posts

Beste tijd om jungletrekking te doen in ketambe | Ketambe Adventure

Gunung Leuser National Park (TNGL) is de hoogste berg in de provincie Atjeh, Indonesië, met een hoogte van 3.466 meter (11.371 voet).

Gunung Leuser National Park beschermt de berg en het ecosysteem eromheen.

Het gebied rond Gunung Leuser National Park staat bekend om het Leuser-ecosysteem.

Het gebied rond Mount Leuser is door UNESCO uitgeroepen tot World Heritage Tropical Rain Forest als een World Heritage Sumatra hidden paradise.

Ketambe Village is de officiële ingang van Gunung Leuser National Park om wilde Sumatraanse orang-oetans, zwart-witte gibbons, neushoornvogels, Thomas Leaf-apen, vogelapen en de exotische Rafflesia Arnoldi en andere endemische Sumatraanse fauna en flora te zien.

Evenals honderden grote bomen, schone rivieren en zoet water en warmwaterbronnen diep in het dichte tropische regenwoud. Dit is een verborgen paradijs voor natuurliefhebbers.

Ketambe is een klein maar charmant dorp, een toeristische trekpleister gezegend met een rijkdom aan zeldzame Sumatraanse fauna en flora.

Jungle Trekking Ketambe om de schoonheid van het dichte tropische regenwoud van Sumatra te verkennen.

Op basis van ervaring is de beste tijd om Ketambe te bezoeken tussen juni en oktober.

Dit is het fruitseizoen waarin de wilde Sumatraanse orang-oetan, neushoornvogel, thomasbladaap en andere Sumatraanse endemische dieren in het wild foerageren.

In andere maanden is het echter ook mogelijk om dit gebied te bezoeken omdat het fruitseizoen soms ook verandert door de opwarming van de aarde.

Als u buiten het fruitseizoen reist, moet u verder het bos in om wilde Sumatraanse orang-oetans te ontmoeten.

Omdat de Ketambe-bostrekking voornamelijk heuvels op en af ​​gaat en rivieren oversteekt, zijn er meer kansen op regen (we zullen het tropische regenwoud van Sumatra binnengaan).

Het wordt aanbevolen voor bezoekers om wandelstokken, rubberen laarzen, poncho's (regenjassen) te gebruiken die altijd handig zijn in uw dagelijkse pakket.

Vergeet niet dat dit de beste plek is om wilde Sumatraanse orang-oetans vrij te zien leven in hun natuurlijke habitat in Gunung Leuser National Park.

We zullen je door het Ketambe-bos leiden en veel exotische wilde flora en fauna tegenkomen: Thomas-bladapen, makaken en langstaartvarkens, zwart-witte gibbons en de beroemde orang-oetan. brullende gigantische bomen, majestueuze hagedissen en slangen, neushoornvogels en kleurrijke vogels, spinnen en de grootste bloem op aarde, de Rafflesia arnoldii. natuurlijke warmwaterbronnen, mysterieuze meerwatervallen midden in het bos.

Ketambe Adventure biedt trekking-, rafting-, wandel-, individuele, koppel- en groepsreispakketten, u kunt een tijdsperiode kiezen, of het nu 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of zelfs 2 maanden is met verschillende keuzes van toeristische attracties.

Met Ketambe Adventure wordt uw reis veilig en comfortabel. Waar wacht je nog op, neem gerust contact met ons op:
Naam: Ghandi
Telefoonnummer: +62 813 7032 6036
Mail: info.ketambeadventure@gmail.com
Website: www.ketambeadventure.com

Wij staan ​​klaar om u beter van dienst te zijn,
we zijn klaar om uw vakantie aangenaam te maken.

Post a Comment

0 Comments